Projectbegeleiding

Projectbegeleiding-BouwProjectbegeleiding

Bouwen of verbouwen is mooi, u kunt een project realiseren
geheel naar eigen wens en smaak. Het kan echter ook veel zorgen met zich meebrengen, waardoor het een ingrijpende gebeurtenis in uw leven kan zijn. Een goede aannemer denkt mee met de opdrachtgever, om zo de bouw ik strakke banen te leiden.

Tevens is de communicatie met en tussen de verschillende
onder aannemers vaak een hectisch geheel. U als opdrachtgever kunt niet alles van het bouwproces weten, en u heeft niet altijd zicht op de kwaliteit die al dan niet geleverd wordt. Als de wensen van de opdrachtgever tijdig bekend zijn, kunnen er tijdens het bouwproces veel problemen voorkomen worden.

Wanneer u voor Stroombergen Bouw kiest is Ed Stroombergen zelf de projectbegeleider en betrokken bij het gehele bouwproces. U heeft 1 aanspreekpunt voor de gehele bouw. Ed houdt contact met u qua planning van de bouw, maar ook van de verschillende onderaannemers. Zo zullen alle fases van de bouw goed op elkaar aansluiten.

De projectbegeleider draagt zorg voor een zo gunstig mogelijke inkoop van materialen en onderaannemers. Ook zal de projectbegeleider de kwaliteit van de materialen en werkzaamheden van de onder aannemers controleren. Er zal regelmatig contact zijn tussen de opdrachtgever en projectbegeleider om te zorgen dat de wensen van de opdrachtgever constant helder zijn,
en om tijdig problemen te signaleren. Mochten er conflicten of problemen voorkomen zijdens het bouwproces, dan is de projectbegeleider het aanspreekpunt voor u. Hierbij staat het belang van de opdrachtgever uiteraard altijd voorop.

Meer info betreffende de projectbegeleiding van Stroombergen Bouw? Neem contact op via het onderstaande contactformulier of bel: 06-23206406 (Ed Stroombergen)

Contactformulier

 

Ons werkgebied is voornamelijk in ‘De Bollenstreek’  (Hillegom, Lisse, Sassenheim, Voorhout, Teylingen, Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Nieuw-Vennep, Beinsdorp)